Tänndalen

Landets längsta skidsäsong

Något att längta till varje årstid

Tänndalen ligger nära den norska gränsen i västra Härjedalen. Till denna magiskt vackra plats vallfärdar svenska friluftsentusiaster året om, då våren, sommaren och hösten i Tänndalen erbjuder lika storslagna naturupplevelser och ett brett utbud av aktiviteter för cyklisten, paddlaren, fiskaren, vandraren, klättraren, svamp- och bärplockaren.

 

Fantastiska fjällveckor nästgårds

Nära till både pist och puder

På pistkartan kan du välja mellan 53 omväxlande nedfarter, både ovan och under trädgränsen. Och om du hellre tar dig upp för berget för egen maskin på jakt efter orörd snö, så kommer du att älska Hamra Syd, på andra sidan vägen om Nästgårdarna. Ett helt nytt skidområde i vardande, men utan liftar och nedfarter. Här förbereds ett av fjällens mest tillgängliga topptursområden.

Nästgårds hittar du också skiduthyrning och sportbutik, tre barnområden, två snowparks och åtta restauranger/caféer.

Vill du veta mer om Tänndalen är tipset att gå in på tanndalen.com, där hittar du bl a nyheter, evenemang och webkamera samt information om skidområdet, skidskolan, mat och nöjen.

Anmäl ditt intresse

Är du intresserad av att köpa en bostadsrätt i Nästgårdarna, Tänndalen? Fyll i formuläret nedan eller kontakta Bjurfors direkt.

Vill du veta mer om Nästgårdarna?

Kontakta mäklare
Cecilia Edfeldt Jigstedt
E-post: cecilia.jigstedt@bjurfors.se
Mobil: 070-666 28 70